Gezichtsbehandeling

Brilliant Vitamine E behandeling


Behandeling geschikt voor de huid die o.a. zeer gevoelig is voor de zon, wind en kou, zeep en alcohol, (begin van) couperose vertoont.

Brilliant Vitamine E behandeling

€ 49,50

Basisbehandeling


voor de huid die nog niet gewend is aan verzorgingsproducten. Een fijne behandeling om mee te beginngen. voor het beste resultaat

Hydrasence behandeling voor de droge huid.

€ 39,95

Matifiante behandeling voor de vette huid.

€ 39,95

Sensilence behandeling voor de gevoelige huid.

€ 39,95

Hyposence behandeling voor de zeer gevoelige huid.

€ 39,95

Farorisan fruitzuren behandeling


Fruitzuren

behandeling op basis van fruitzuren, geschikt voor de vale huid die o.a. onderhuidse verstoppingen heeft ( onder invloed van hormonen), littekens en beginnende rimpeltjes heeft.


Diamant vliesmasker

Een vliesmasker met hydraterende eigenschappen die het vochtbindend vermogen van de huid  bevorderen. Onder invloed van allerlei factoren zoals stress, vochttekort, slaapttekort, ongezonde voeding of roken en alchol, kan de huid een doffe en vale uitrstraling krijgen. De huid is dan slecht doorbloedt, heeft een gebrek aan vitamines en mist de energie om de huidfuncties goed uit te voeren. Het Diamanten vliesmaker stimuleert de  bloedcirculatie en geeft de huid daarmee een frissere, gezondere en jongere uitstraling.

Farorisan anti rimpel behandeling met Fruitzuren

€ 49,50

Farorisan anti rimpel behandeling met Diamant vliesmasker.

€ 49,50

Active Age anti-rides behandeling


Active Age anti-rides active hydraterende behandeling met caviar vliesmasker

behandeling geschikt voor de droge, verslapte, gevoelige huid evt. met gerstekorrels. D.m.v. ceremides, collageen -en kaviaarextracten word de huid versteviging en hydratatie intensief gestimuleerd.


Active Age anti-rides anti-verouderings behandeling

De huideigen ceramiden houden 't vochtgehalte op peil en stimuleren aanmaak van collageen. Door collageen wordt van binnenuit rimpelvorming verminderd en verslappingen intensief tegengegaan.


Active Age anti-rides actieve cel herstellende behandeling

Behandeling geschikt voor de beschadigde/geïrriteerde huid op basis van wei eiwitten afkomstig uit koemelk. Bevat alle essentiele aminozuren die nodig zijn voor het herstellen en opbouwen van de beschadigde huid.


Active Age anti-rides Eye pads oogbehandeling

Behandeling voor de tere huid rondom de ogen, zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt waardoor droogterimpels vervagen, door het collageen wordt de huid verstevigd. Eventuele wallen zijn vervaagd en zichtbare vermoeidheden zijn verdwenen.

Active Age anti-rides active hydraterende behandeling met caviar vliesmasker

€ 55,00

Active Age anti-rides anti-verouderings behandeling

€ 54,50

Active Age anti-rides actieve cel herstellende behandeling

€ 55,00

Active Age anti-rides Eye pads oogbehandeling

(bij een gezichtsbehandeling € 15,00)

€ 30,00


Geavanceerde behandelingen

Alle gezichtsbehandelingen bestaan uit een uitgebreide huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren/waxen wenkbrauwen, masker, massage (gelaat, hals en decolleté) en een dagcrème.

Huidanalyse & advies


Door midde van een vrijblijvende (gratis) huidanalyse kan ik precies vaststellen welke producten voor uw huidtype geschikt zijn en hoe u het beste uw doel kunt bereiken. We kunnen dan ook kijken welke behandeling het beste bij u past.
Huidanalyse & advies

GRATIS en vrijblijvend 

Gespecialiseerde behandelingen

Protection & Anti-ageing behandelingEen nieuwe behandeling met rijke ingrediënten: cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen. Deze dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering doen uitstellen.  Zwarte bes bevat 5 keer meer vitamine C dan sinaasappels en gaat vroegtijdige huidveroudering, verslapping en verlies van elasticiteit tegen. Geschikt voor alle huidtypen met uitzondering van een huid met teleangiëctastieën, rosacea en een actieve acne huid.Protection & Anti-ageing behandeling. 

€ 59,50Spa Vitamine C Lift-off behandeling


Door de hoge concentratie Vitamine C reduceert dit masker fijne lijntjes en versterkt het de elasticiteit van de huid. Tevens heeft ze een stimulerende en toniserende werking. Naast de hydraterende werking, bestrijdt dit masker de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met de ampullen hydrateert en vitaliseert het de huid. Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.

Vitamine C Lift-off behandeling

€ 59,50ANBOS erkend

CONTACT

Klaproos 2

1716VS  OPMEER

KvK    : 60526998

 

Tel: 06 833 381 44

Any content images are the copyright of Sharina Beauty, and cannot be used without prior permission.© 2019