COUPEROSE BEHANDELING

E-LIGHT COUPEROSE BEHANDELING

Veel mensen hebben last van couperose. Dit zijn chronisch verwijde bloedvaatjes in het gezicht. Normaal gesproken vernauwen de bloedvatwandjes zich bij kou (om de warmte in het lichaam vast te houden) en verwijden ze zich bij hitte (om warmte aan het huidoppervlak af te staan). Doordat de rek uit deze bloedvaatjes is verdwenen zijn ze blijvend verwijd geworden. Temperatuur verschillen kunnen couperose veroorzaken/verergeren alsmede hormonale en erfelijke factoren en zo ook bepaalde voedingsmiddelen als koffie, alcohol en sterke kruiden. Couperose kan ontsierend gevonden worden en trekt niet meer vanzelf weg. De gesprongen bloedvaatjes kunnen verwijderd worden, omdat ze geen rol meer spelen bij de aanvoer van zuurstof en/of afvalstoffen in de huid. Bij Sharina Beauty kan Couperose veilig en effectief behandeld worden met de E-light lichtflitstherapie. E-light is een effectieve methode om deze oppervlakkig gelegen bloedvaatjes en rode huidkleurverschillen op allerlei lichaamsdelen te verwijderen of te verminderen.


Voorzorg

Minimaal twee weken voor de behandeling mag u het te behandelen huidgebied twee weken niet aan zonlicht of zonnebank blootstellen.


Na de behandeling

Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gevoelig. Er kan ook een lichte zwelling ontstaan. Dit verdwijnt na enkele uren tot enkele dagen. De eerste dagen na de behandeling moet u de huid voorzichtig verzorgen: droogdeppen, niet scrubben, geen geparfumeerde of anti-acne-crèmes gebruiken.


Nazorg en productadvies

Het is essentieel om na de behandeling 2 tot 4 weken uit de zon te blijven. Gebruik daarom dagelijks maar vooral op zonnige dagen altijd een zonnebrandcrème met minimaal een SPF 30 of hoger. Om de behandeling te ondersteunen bieden wij thuisproducten aan van SPA


Aantal behandelingen en frequentie

Gemiddeld zijn voor de behandeling van couperose, 1 tot 8 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit een periode van 4 tot 6 weken. Deze tijd heeft uw huid nodig om behandelde bloedvaatjes op te ruimen.


Te verwachten resultaat

Na 2 weken is het resultaat in het gezicht al zichtbaar en is de roodheid verminderd.

E-Light Couperose behandeling


€ 40,00

 • Reiniging van de huid
 • Flitsen met E-light
 • Masker
 • Afsluitende verzorging

E-Light Couperose behandeling kuur 6x

€ 200,00

 • Reiniging van de huid
 • Flitsen met E-light
 • Masker
 • Afsluitende verzorging

Advies producten voor thuisgebruik

Reiniging

Gentle Face Wash 200ml (MUST) € 22,90

Zeer zachte wasgel met aloë vera op basis van plantaardige werkstoffen. De wasgel is sulfaatvrij en bevat geen parfum. De milde formule is licht schuimend en reinigt de huid zonder deze uit te drogen of te irriteren. Verwijdert moeiteloos make-up. Waarom sulfaatvrij? Sulfaten zijn reinigende stoffen die vet oplossen, maar zij zijn erg irriterend en agressief voor de huid. Sulfaathoudende producten breken het huideigen beschermlaagje af en drogen de huid sterk uit. Met name een huid die van zichzelf al droog is, voelt door sulfaten extra droog en trekkerig aan. Maar ook een vette huid die agressief gereinigd wordt met sulfaten reageert met meer talgaanmaak en wordt daardoor juist vetter.

Hyaluronic Toner 200ml € 19,90

Intens hydraterende toner met hyaluronzuur en een vitaminencomplex. De Hyaluronic Toner bevat laagmoleculair hyaluronzuur (40-60kDa) wat het vochtpeil herstelt in de dermis. Bevat tevens mediummoleculair hyaluronzuur (1500kDa) wat het vochtpeil in de epidermis herstelt.
Op deze manier wordt optimale hydratatie in beide huidlagen bereikt, de huid wordt merkbaar gladder, zachter en meer gehydrateerd. Droogtelijntjes door een tekort aan hydratatie worden effectief gladgestreken. Hyaluronzuur komt van nature voor in het lichaam en is te vergelijken met een spons.
Na verloop van tijd neemt het van nature aanwezige hyaluronzuur af wat zorgt voor het ontstaan van droogtelijntjes. Dit proces versnelt na het 40e levensjaar. De Hyaluronic Toner bevat tevens een vitaminencomplex met vitamine B3, B5 en C. Vitamine B3, oftewel Niacinamide, is een wateroplosbare vitamine die grove poriën zichtbaar minimaliseert en verslapte poriën verstevigt. Daarnaast verzacht het fijne lijntjes en rimpels en versterkt het een verzwakte huidbarrière.


Scrub en Masker

Detox Black Scrub 50ml € 19,90

Deze scrub bevat 20% geactiveerd houtskool en een enzymatisch complex. De scrub heeft superfijne korreltjes die nauwelijks voelbaar zijn, waardoor deze scrub ook gebruikt kan worden bij roodheid, puistjes, zeer gevoelige of dunne huid. Het geactiveerde houtskool werkt sterk ontgiftend en zuiverend waardoor de huid een zichtbare oppepper krijgt. Geactiveerd houtskool heeft een uitzonderlijk sterke capaciteit om gifstoffen aan zich te binden. Mangoboter en avocadoboter verzorgen de huid en zorgen ervoor dat de huid soepel en comfortabel voelt.

Moisturizing Mask 50ml € 19,90

Een rijk en romig vochtherstellend masker, speciaal ontwikkeld voor de droge/vochtarme huid.
Herstelt de vochtlipiden balans waardoor de huid er soepeler en gladder uitziet.
Bevat verschillende plantaardige boters en oliën, rijk aan vitaminen en antioxidanten.
Bevat macadamia-olie, een lichtgewicht olie welke rijk is aan vitamine E en essentiële vetzuren.
De huid voelt comfortabel aan en tekenen van uitdroging zijn verdwenen.
De textuur is zijdezacht en gemakkelijk aan te brengen.


Serum(s)

Skin Perfect Serum 50ml (MUST) € 24,90

Geconcentreerd serum om de huid te perfectioneren en tekenen van roodheid en een oneffen teint weg te nemen. Verstevigt de wanden van de haarvaatjes om roodheid tegen te gaan. Het uitgebalanceerde complex van aminozuren en prebiotica zorgen ervoor dat de huid weer in balans komt.
Prebiotica is de voeding voor onze goede, huideigen bacteriën. Door de toevoeging van prebiotica kunnen we zorgen dat onze eigen goede bacteriën beter kunnen overleven. Het Skin Perfect Serum werkt het best in combinatie met Skin Perfect Day Cream en Skin Perfect Night Cream.
Gebruik ’s ochtends en ’s avonds onder de dag- of nachtcrème.

Calendula Oil Elixir 30ml € 28,90

Het Calendula Oil Elixir bevat een blend van organic sojaolie en organic calendula bloemextract. Bevat daarnaast Vitamine E.
Het Oil Elixir is van nature rijk aan alpha- en betacarotenoïden en antioxidanten, om het huideigen herstelvermogen te verbeteren.
De olie heeft een speciale lipidenstructuur en neemt de functie van huideigen talg over met een beschermende en versoepelende werking.
Breng het Oil Elixir rechtstreeks aan op de huid of meng de olie door een passende dag- of nachtcrème.
Vetheid: * *


Crème(s)

Skin Perfect Day Cream 50ml (MUST) € 23,90

Kalmerende dagcrème welke roodheid en gevoeligheid tegengaat. Verstevigt de wanden van de haarvaatjes om roodheid tegen te gaan.
Bevat himanthalia elongata extract, een bruine alg welke ook wel zee-spaghetti genoemd wordt. Himanthalia elongata is zeer rijk aan vitamine A, C en E en is een bron van essentiële aminozuren en andere natuurlijke mineralen. Bevat tevens lysine aspartate, een aminozuur die essentieel is voor collageen-aanmaak. De pH waarde is aangepast op de gevoelige huid om huidproblemen, geassocieerd met pH-onbalans, tegen te gaan.

Skin Perfect Night Cream 50ml € 24,90

Kalmerende nachtcrème voor de gevoelige huid met last van roodheid en/of gevoeligheid. Verstevigt de wanden van de haarvaatjes om roodheid tegen te gaan. Bevat himanthalia elongata extract, een bruine alg welke ook wel zee-spaghetti genoemd wordt. Himanthalia elongata is zeer rijk aan vitamine A, C en E en is een bron van essentiële aminozuren en andere natuurlijke mineralen. Bevat tevens lysine aspartate, een aminozuur die essentieel is voor collageen-aanmaak. Bevat calendula om de gevoelige huid te kalmeren. De pH waarde is aangepast op de gevoelige huid om huidproblemen, geassocieerd met pH-onbalans, tegen te gaan.


Zonbescherming

Anti-Aging Protect Cream SPF-50+ 50ml € 25,90

Beschermende SPF-50+ crème met uv A en uv B-filter.

De lichte textuur wordt makkelijk opgenomen door de huid en laat geen witte waas achter.
Deze crème is geschikt om over iedere dagcrème heen aangebracht te worden.
Wilt u de crème liever ter vervanging van een dagcrème gebruiken gedurende de zomermaanden, dan kan dit ook.
De crème is sterk anti-oxidatief en kan prima ter vervanging van een dagcrème gebruikt worden. We hebben gekozen voor zonnefilters die liposoom-ingekapseld zijn. Het voordeel is dat zij milder zijn voor de huid en dat er een veel lager percentage van synthetische zonnefilters gebruikt hoeft te worden om toch dezelfde SPF zonnefactor te behalen. Het lipidengehalte zorgt voor een optimale bescherming tegen uitdroging en geeft de crème een goede waterbestendigheid. Door toevoeging van onder andere argan-, olijf- en jojoba olie voelt de huid soepel en comfortabel aan. De crème verbetert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en beperkt uitdroging tot een minimum. Bevat hyaluronzuur om het vochtpeil in balans te houden en uitdroging van de huid tegen te gaan. Bevat vitamine C en E, dit zijn antioxidanten die cel-beschadiging en huidveroudering door uv-straling tegengaan.

Probeerset couperose

€ 18,00

 Alle producten zijn minimaal 2 weken te gebruiken!

 • Travelsize Gentle Face Wash 30ml
 • Travelsize Hyaluronic Toner 30ml
 • Travelsize Skin Perfect Serum 6ml
 • Travelsize Skin Perfect Day Cream 10ml

Voordeel startset Couperose

(t.w.v. €91,60)

€ 70,00

 • Gentle Face Wash 200ml
 • Hyaluronic Toner 200ml
 • Skin Perfect Serum 50ml
 • Skin Perfect Day Cream 50ml